Design op maat.

Het meubel dat jij in je hoofd hebt, is niet altijd te vinden. Ik kan het volledig naar wens en op maat voor jou maken.

Projecten

Image

Het zijn de kleine dingen die een ontwerp speciaal maken.

In mijn ogen zijn het de kleine details in een meubel die het speciaal kunnen maken. Laat je de verbinding zien of laat je deze juist weg. Het heeft allebei zijn eigen charme.

Platenmeubel

Het meubel is zo ontworpen dat deze goed aansluit bij het interieur van de klant. Hierbij is goed gekeken naar de houtsoort en de kleur lak.

Image

Projecten

In mijn ontwerpen kijk ik niet alleen naar de functionaliteit van meubels, maar ga ik juist opzoek naar een vormgeving die het meubel interessant maakt.

Werkwijze

01

Ontwerpen

Tijdens ons eerste gesprek bespreken we wat jouw idee├źn zijn en wat voor meubel je zou willen hebben. Ik ga opzoek naar jouw stijl en ontwerp daar een passend meubel bij. Als dit precies is waar jij naar opzoek bent, dan gaan we daar mee verder. Zo niet, dan veranderen we het ontwerp.

02

Maken

Ben je helemaal tevreden met het ontwerp en het materiaal, dan ga ik het meubel volledig op maat voor jou maken in mijn werkplaats. De tijd die nodig is voor het maken ligt volledig aan het ontwerp. Uiteraard zal ik wel een indicatie geven hoe lang het zal duren.

03

Plaatsen

Zodra het meubel bijna af is, spreken we een dag en tijd af wanneer het meubel geplaatst kan worden. Na het plaatsen is er nog maar een ding belangrijk: dat je gaat genieten van het nieuwe meubel!

Contact

info@meubel-design.nl

06 42 68 28 23

Brandweerstraat 53, 2665AC Bleiswijk